Teilen
domik

Albanian

Mundësi punësimi në Greqi

Kërkohet ndihmëse infermiere. Kërkohet për një punëtore në fushën e mirëmbajtjes së shtëpive.

Vendodhja: Argolidha/Peloponez

Je i interesuar për punë dhe të pëlqen të punosh me njerëz që kanë nevojë? Ne, në Attica Care, ofrojmë një gamë të gjerë detyrash në kujdesin e njerëzve të moshuar. Ne po kërkojmë që ti të na bashkohesh me kohë të plotë ose të pjesshme në stacionin tonë të vogël të kujdesjes afër fshatit të Porto Heli.

Attica Care ofron:

  • Njohje/trajnim me detyrat e tua
  • Rrogë në bazë të performancës
  • Marrëdhënie pune me kohë të plotë ose të pjeshme
  • Punë me përgjegjësi dhe varietet
  • Punësim në një ambjent familjar

Akomodim gjithëpërfshirës/ ushqim falas

Çfarë ne presim:

  • Eksperiencë në aktivitetet e mirëmbajtjes së shtëpive
  • Dëshirë për të punuar me njerëz të moshuar dhe njerëz në nevojë
  • Mendje të hapur mirëbesim dhe miqësim
  • Lejedrejtim të klasit B

Nëse jeni të interesuar për më shumë informacione, ne presim të dëgjojmë prej jush së shpejti. Këshillimi ynë
eshte falas, jemi te kënaqur t’iu ndihmojmë.

Numri i telefonit: +30 217 000 30 30 Mail: athen@atticacare.eu

Mund të na kontaktoni nëpërmjet telefonit nga e Hëna në të Premte, ne flasim Gjermanisht, Anglisht dhe
Greqisht.

© 2024 Attica Care ® is a registered trademark.